Velvet Fine Art Paper

Velvet Fine Art Paper

Kunstenaars en fotografen hebben voor hun professionele werkzaamheden een breed scala van mediaoppervlakken nodig en daarom is Epson er trots op Velvet Fine Art-papier te introduceren, het eerste katoenpapier voor digitaal afdrukken. Dit 100% op katoen gebaseerde, gebufferde en zuurvrije papier is gecoat met Enhanced Matte-coating wat het papier een uitstekende keurruimte en een hoge D-Max verschaft.

.

Het fluweelachtige oppervlak is bijzonder populair bij fotografen en kunstenaars en voelt antiek en kwalitatief hoogwaardig aan. De combinatie van het indrukwekkende katoenen kunstdrukpapier en Epson-technologie resulteerde in een papier dat vele jaren lang een klassieke zal zijn.

.

Dit glanzende witte papier levert sterk verzadigde beelden op, terwijl glanzende lichten en schakeringen in hun details prachtig behouden blijven. Of het nu om een hobbyfotograaf, een professional of een digitale kunstenaar gaat, zij zullen dit Espon Fine Art Papier allemaal als een opmerkelijk mediumoplossing voor hun project ervaren. 

Actieve filters

 • Fotoafdrukken vierkant,...

  € 13,50

  Bestel hier je vierkante fotoafdrukken op Epson Velvet fotopapier, vanaf 30 x 30 cm t/m 110 x 110 cm. 
  Het fluweelachtige oppervlak van dit fotopapier is bijzonder populair bij fotografen en kunstenaars en voelt antiek en kwalitatief hoogwaardig aan.

  .

  Wilt u meerdere foto's tegelijk bestellen, selecteer hier dan het aantal en reken af en mail de foto's dan met WeTransfer (info@fotoservice-oosterhout.nl).